1 Stück: S/N 1364478, Bruttoinhalt 260l, ca. 0,6x0,55x1,2m, Funktion nicht geprüft eventuell defekt
1 Stück: Ohne weitere Typenbezeichnung, ca. 0,5x0,55x1,22m, Kühlschrank ca. 130l, Gefrierfach ca. 50l, Funktion nicht geprüft eventuell defekt
1 Stück: mit integrierter Kühleinheit, Abtropfblech, und Spüle ca. 3 m breit, 4 Getränkekühl-Schubfächer, 2 Türen, Edelstahl
1 Stück: Mit Kühleinrichtung, digitaler Steuerung, Slim 100 Pego, mit Aufsatz und Beleuchtung, ca. 2x1m, Kühlthekeneinsatz VA, mobil
1 Stück Raumeinfassung, bestehend aus 1 Holzgeländer, dunkles Holzdekor, mit Glasverblendung in den Mittelteilen, insgesamt ca. 14lfm ab Standort 90547 Stein
1 Stück: Mit Kühleinrichtung, digitaler Steuerung, Slim 100 Pego, mit Aufsatz und Beleuchtung, ca. 2x1m, Kühlthekeneinsatz VA, mobil
1 Stück: Eigenbau, ca. 0,6x0,6x1,1m, Untergestell dunkelbraun, Arbeitsfläche Eiche hell, 1 Schwingstuhl, Barhocker, Chromgestell, Sitz- und Rückenfläche grüner Stoffbezug
1 Stück: mit interner Kühlung, Typ nicht ersichtlich, ev. Modell VoV 3 E elektronisch, zwei getrennte Bereiche, einstellbar von 6°C - 21°C für Weißweine und 15°C - 19°C für Rotweine EuroCave Prof...
1 Stück: S/N 9968143, Bruttoinhalt 500l, ca. 0,75x0,66x1,5m, Funktion nicht geprüft eventuell defekt
1 Stück: S/N 080910114, 220V, 1.200W, ca. 0,8x0,7x0,4m, Temperaturbereich 0°C bis 90°C, Ausführung Edelstahl, incl. Unterschrank, 2-türig, Höhe ca. 0,8m
1 Stück Posten Stühle, schwarzes Holzgestell, Sitz- und Rückenteil bronzefarbener Kunstlederbezug, insgesamt in dem Bereich ca. 40 Stück ab Standort 90547 Stein
Restaurants and gastronomy often try to differentiate themselves from others to get more customers. Often, they achieve this by their food, interior, or ambiance.
The interior of the restaurant itself may be different, but the kitchen often looks similar. The canteen, for example, wants to offer food as efficiently as possible. With HÄMMERLE, you have excellent possibilities to buy gastronomy equipment.
The kitchen is the most important thing for gastronomy. Here you prepare a product your customers hopefully want to come back. At the same time, it has to be efficient, so the food is served right on time. Therefore, good coordination is needed. Cleanness shouldn`t be underrated as well. Many requirements fulfilled by professionals.
Big sterile working desks, freezers, and cupboards, kitchen hoods and ovens, the gastronomy offers a lot.
The kitchen itself is important, but customers see the central part of the restaurant and search for a cosy restaurant with a certain flair. That is why chairs and desks are also part of gastronomy equipment. You can score with a nice counter, open cupboards filled with glasses, and a well visible coffee machine. You can pimp up your outdoor areas with parasols, outdoor furniture, and door stops. The possibilities are endless.
Gastronomy equipment has small wear out. That is why at HÄMMERLE, you can purchase things of good condition.
Convince yourself of the quality of our products before bidding for it. That is how the purchase of gastronomy equipment by auction is going to be a fast success.